Vissershuisje met ligplaats te koop Var, Provence Cote d'Azur, Frankrijk

Côte d'Azur / Alpes Maritimes, Var: St Tropez

€ 997.500 ID: 124546

Vissershuisje met ligplaats te koop Var, Provence Cote d'Azur, Frankrijk

Prachtig Vissershuisje in Port Grimaud met grote ligplaats.

Dit is een prachtig Maison de Pêcheur van 84m2 met een aangename Oostelijke ligging in een gewilde omgeving in Port Grimaud. Het heeft in totaal vier slaapkamers, een woonkamer met openslaande deuren naar een terras aan de gracht met een ligplaats van 16m x 4.2m. Dit huis heeft een terras en een eigen parkeerplaats.

Dit is een geweldig voorbeeld van de Maison de Pêcheur huizen waar Port Grimaud is beroemd om is, het heeft zowel voor- en achterzijde terrassen wat vrij zeldzaam is en dat betekent dat je kunt kiezen om buiten te zitten of dineren, hetzij aan de voor- of aan de achterzijde om over het kanaal te kijken.
Het is ook een uitstekende ligplaats voor zowel uw zeil of motorboot als u een er een heeft.

Het huis zelf beschikt over een volledig uitgeruste keuken, eetkamer, woonkamer met open haard op het terras met prachtig uitzicht op een van de belangrijkste grachten.

Op de eerste verdieping zijn er twee slaapkamers, een heeft een balkon met uitzicht op de gracht, een badkamer en een onafhankelijke wc.

De tweede verdieping heeft een extra twee slaapkamers met een badkamer en onafhankelijke wc.

Dit huis heeft ook een eigen parkeerplaats, gated beveiligde straat ingang en is niet ver van de vele cafés en restaurants in Port Grimaud.
Port Grimaud is een prachtige plek voor een ​​eigen en vakantie woning of u nu een boot eigenaar bent of om te genietenvan het prachtige uitzicht over de grachten en de prachtige stranden.

Lees meer... Show less...
 • Details

  Type Onroerend Goed
  Herenhuis/stadswoning
  Conditie
  Goed
  Klasseduiding
  Bij jachthaven
  Woonoppervlak
  85 m²
  Energy
  C 123
  Gas
  D 33
  Uitzicht
  Zee
  Bewaking
  Ja
  Etages/Niveaus
  3
 • Kamerinformatie

  Slaapkamers
  4
  Badkamers
  2