Uitzonderlijke watermolen te koop op 8 ha in een bosrijk park. Landes

Aquitanië, Landes (40)

€ 750.000 ID: 143183

Oude watermolen uit de 17e eeuw op een terrein doorkruist door de kreek Bassecq.

Voor liefhebbers van vissen en dieren, zijn vijver en bebost park, elektrisch besloten maken deze plaats een zeer rustige plaats zonder enig vis-à-vis

Als u op zoek bent naar rust, het zien of het grootbrengen van uw eigen dieren (paarden, ooien, struisvogels ...) in dit omheinde terrein van 8,4 ha met een enorme schuur en andere bijgebouwen, dan is deze historische watermolen (1677) gemaakt voor u.

Gebouwd langs de stroom Bassecq met een visvijver voor de molen, Oude watermolen uit de 17e eeuw doorkruist door de kreek Bassecq.

Voor liefhebbers van vissen en dieren, zijn vijver en bebost park, elektrisch gesloten maken deze plaats een zeer rustige plaats zonder enig vis-à-vis

Als u op zoek bent naar rust, het zien of het grootbrengen van uw eigen dieren (paarden, ooien, struisvogels ...) in dit omheinde terrein van 8,4 ha met een enorme schuur en andere bijgebouwen, is deze historische watermolen (1677) gemaakt voor jou.

Gebouwd langs de stroom Bassecq, vormt een visvijver voor de molen, behield het huis van 360m ² met verdieping zijn oude stijl van solide constructie met zijn kenmerken gebruikt voor de activiteit van de weleer: pers, hydraulische pomp en zijn vorm met de balken en trappen.

Het is als volgt samengesteld:
Op de begane grond: entree, ingerichte keuken met luik naar de grote eetkamer en een woonkamer met stenen open haard. 1 slaapkamer, doucheruimte, wc. Een achterkeuken of berging met een koude kamer, wasplaats.

Op de verdieping: de trap geeft toegang tot een ruimte met 4 kamers. 2 badkamers communiceren met elk 2 slaapkamers. Het grote balkon met uitzicht op het park is bereikbaar via de twee slaapkamers of een mezzanine.

Park elektrisch omheind, hangar, 3 bijgebouwen, elektrische poort.

Begane grond
Keuken 10m²
Woon- / eetkamer 102m²
Slaapkamer 1 9.50m² + doucheruimte 4.50m²
Zomerkeuken 13.50m² + wasruimte 18m²

Verdieping
Mezzanine 42m²
Slaapkamer 2 15m²
Slaapkamer 3 22.60m²
Badkamer + WC 7m²
Slaapkamer 4 14.60m²
Slaapkamer 5 22m²
Badkamer + WC 6.50

Lees meer... Show less...
 • Details

  Type Onroerend Goed
  Molen - Watermolen/Windmolen
  Woonoppervlakte m2
  360 m²
 • Kamerinformatie

  Slaapkamers
  5
  Badkamers
  3