Oude stenen watermolen met vrijstaand huis te koop op 1,8 ha in landelijke omgeving. Indre

Centre-Val de Loire, Indre (36)

€ 162.000 ID: 148896

Oude stenen watermolen met een onafhankelijk huis ernaast op een perceel van bijna 2 ha in een prachtige landelijke omgeving. Ideaal voor paarden en veel ruimte voor het opzetten van gites of B&B. Moet je zien!

Het huis is in uitstekende staat en klaar om te betrekken. Het oude stenen watermolengebouw heeft een groot potentieel voor een B&B-bedrijf. Het land rondom het pand biedt voldoende ruimte voor verdere ontwikkeling.

Vanaf de weg komt u via een trap op het charmante hoofdgebouw. Het heeft een smaakvol gerenoveerde woonkamer met een open keuken (44m²). Er is ook een slaapkamer (21m²) en een badkamer (4m²) op hetzelfde niveau.
Onder de woonkamer is een garage en een ruime kamer die kan worden gebruikt als een 3e slaapkamer.
Het huis bevat ook verschillende kelders met directe toegang tot de tuin en direct naast het huis is een werkplaats van ongeveer 22m². Vanuit de keuken is er toegang tot een terras; het dak van de werkplaats is over een karakteristieke brug.
Op de bovenste verdieping bevindt zich de hoofdslaapkamer (21 m²) met een en-suite badkamer (6,5 m²).

De molen is een groot stenen gebouw met resterende kenmerken van de molengeschiedenis. Het dak is in perfecte staat en het gebouw biedt 2 verdiepingen van ongeveer 90 m². Daaronder is meer kelderruimte.
Dit is een renovatieproject dat al is gestart. De kozijnen met dubbele beglazing en het dak zijn recentelijk al gerestaureerd. De elektriciteit in het huis is opnieuw bedraad en voldoet aan de regels en voorschriften.

Er is ook een klein bijgebouw dat opgeknapt moet worden, maar uiteindelijk als gite zou kunnen dienen.

Het terrein is ruim en het uitzicht is adembenemend. Een beekje stroomt door het terrein en geeft het geheel een extra beetje charme. Het pand omvat velden die geschikt zijn voor dieren zoals paarden. Het gebied rondom het pand is geschikt voor jagen, paardrijden en mountainbiken.
Al met al een prachtige plek om te wonen tegen een betaalbare prijs!

Lees meer... Show less...
 • Details

  Type Onroerend Goed
  Molen - Watermolen/Windmolen
  Conditie
  Goed/enige renovatie
  Decor
  None
  Grondopp.
  Grond 1-5 HA
  Woonoppervlakte m2
  110 m²
  Grondoppervlak
  18.400 m²
  Uitzicht
  Rivier
 • Kamerinformatie

  Slaapkamers
  3
  Badkamers
  2
  Garage
  Intern
 • Kenmerken

  • Dubbele beglazing
  • Schuur
  • Werkplaats