Klassiek 17e kasteel te koop op 5,5 ha met gites en zwembad. Landes

Aquitanië, Landes (40)

€ 1.199.000 ID: 158008

Dit prachtige kasteel in klassieke stijl werd gebouwd aan het begin van de 17e eeuw door een familie van de Landaise-adel die een belangrijke rol speelde onder de koningen van Engeland en de Franse vorsten tot aan de revolutie. De gevel, de Louis XV-lounge en de brood- en banketovens hebben het gedeeltelijk als "Monument Historique" geclassificeerd.

Het is gelegen in een aangename landelijke omgeving bij de ingang van een charmant dorp in het hart van de Chalosse regio op een omheind landgoed van 5,5 hectare.

U zult de gepantserde veranda, de gebeeldhouwde houten deuren, de glasramen, de Gleyzia-mozaïeken, de brood- en banketoven onder twee deuren in de keuken kunnen bewonderen ...

De eigenschap ontwikkelt ongeveer 840 m² woonoppervlak op twee niveaus en heeft aangrenzende bijgebouwen van 300 m² (wasruimte, wijnkelder, garages ...).

De huidige indeling van het kasteel omvat twee gîtes in de zuidvleugel van het gebouw met onafhankelijke ingangen die ongeveer 150 m² van de woonoppervlakte vertegenwoordigen, evenals een fitnessruimte.
Ze communiceren met het grootste deel van het kasteel als u geen bed and breakfast of gîte-activiteit wenst (plan beschikbaar).

Agrarische bijgebouwen achterin het park stellen u in staat om stallen te creëren als u paarden wilt hebben, de omgeving is bevorderlijk voor deze activiteit. Een kleine vijver met zoetwatervissen siert ook de tuin, evenals een met zout verwarmd zwembad en terrassen onder verschillende belichtingen.

De geografische ligging is ideaal, aangezien het kasteel op 25 minuten van de stad Dax ligt, het belangrijkste kuuroord van Frankrijk, en een agglomeratie van 55.000 inwoners. De stad Bordeaux ligt op anderhalf uur rijden en de luchthaven van Biarritz ligt op ongeveer een uur rijden. U kunt ook genieten van de stranden van de Landes op minder dan een uur rijden en de Pyreneese skigebieden om 1u30.

Veel charme, mooie landelijke omgeving, zeer goede algemene staat, laat u verleiden door dit kasteel van Landais dat u zeker niet onverschillig zal laten!

Lees meer... Show less...
 • Details

  Type Onroerend Goed
  Kasteel
  Conditie
  Goed
  Categorie detail
  B&B / Gites / Camping
  Woonoppervlakte m2
  840 m²
  Grondoppervlak
  55.723 m²
  Grond HA of Juridisch
  5-10 HA
  Uitzicht
  Landelijk
  Riolering
  Rioleringssysteem
 • Kamerinformatie

  Slaapkamers
  8
  Badkamers
  5
  Garage
  Vrijstaand
 • Speciale voorzieningen

  • Zwembad
  • Breedband Internet
  • Gastenaccommodatie
  • Schuur