Herenhuis te koop Orne, Normandië, Frankrijk

Normandië, Orne

€ 475.000 ID: 112080

Herenhuis te koop Orne, Normandië, Frankrijk

18e eeuws Gentleman’s huis met karakter met een uitzonderlijke accommodatie op een terrein van 4.26ha.

Dit adellijke huis is gerestaureerd met liefde en zorg om haar integriteit te behouden en biedt een kwaliteit familie thuis of kan worden gebruikt als een prestigieuze chambres d’hôtes of als bedrijfsactiviteit voor huurinkomsten

De Amerikaanse eigenaren hebben dit elegante huis gerealiseerd, op een schitterende locatie nabij het historische Domfront en Roche d’Oëtre in Basse-Normandië, met veel aandacht voor detail.

U bereikt het huis via een oprijlaan geflankeerd door volwassen populieren.
De entreehal met wenteltrap naar alle verdiepingen is in het midden van het huis met kamers aan weerszijden. Aan de linkerkant vindt u een formele zitkamer met een ante kamer van waaruit U de beneden garderobe kunt bereiken.
Aan de rechterkant is een grote woonkamer met een open haard en van hieruit is de enorme ingebouwde Amerikaanse keuken met granieten bladen en een eettafel. Hier naast is de wintertuin, een enorme dubbele hoogte omgebouwde schuur met omgevingslicht en temperatuur. Een garderobe ruimte completeert deze verdieping.

De eerste verdieping beschikt over de master suite met dressing en een grote badkamer met bad en douche en nog een andere suite van grote proporties.

De bovenste verdieping wordt momenteel gebruikt als een suite voor gasten en nog twee andere slaapkamers en opslagruimte, maar kan gemakkelijk worden hergeschikt aan uw eigen wensen.

Buiten is een dubbele garage met een plankenvloer die gemakkelijk kan worden omgezet in een gîte of als stallen. Binnen het ommuurde gedeelte van de tuin is nog een schuur, omgebouwd tot atelier voor kunstenaars (dubbele hoogte) met daar aan een overdekte geopend zithoek.
Aan de achterzijde van het huis is nog een woning, die niet wordt gebruikt op het moment.

Dit alles ligt op een massale ruim 4 hectare grond met aan de voorkant het gazon met volwassen bomen/fruitbomen. Weide/grasland, dat momenteel wordt bewerkt door een plaatselijke boer en een bosrijk deel.

Dit gwhwwl moet worden gezien om het te waarderen

Het gebied van Segrie Fontaine ligt net ten zuiden van Suisse Normande met zijn heuvelachtige rotsen en heuvels, met outdoor-activiteiten zoals kanoën, klimmen, abseilen, paardrijden, vissen, golfen, etc.

Caen / Ouistreham ferry is iets meer dan een uur rijden en de andere Normandische havens zijn binnen 2 uur te bereiken.

Lees meer... Show less...
 • Details

  Type Onroerend Goed
  Landhuis/Estate
  Decor
  B&B / Gites
  Grondopp.
  Grond 1-5 HA
  Woonoppervlakte m2
  350 m²
  Grondoppervlak
  42.600 m²
  Energy
  D
  Gas
  D
  Etages/Niveaus
  3
 • Kamerinformatie

  Slaapkamers
  6
  Badkamers
  4
  Garage
  Vrijstaand
  Garageplaatsen
  2
 • Speciale voorzieningen

  • Werkplaats
  • Schuur