Boerderij te koop met zwembad en uitzicht. Haute Vienne. Limousin

Limousin, Haute-Vienne

€ 222.560 ID: 143332

Ervaar het 'Goede leven' dat zich afspeelt op 1,4 hectare totale rust op het platteland van de Limousin met deze mooie vrijstaande woning die een zwembad, een vijver, prachtige tuinen, een garage en een overdekte pizzaoven met klei heeft.

Dit pand heeft alles om van het 'goede leven' te genieten. Het wordt geleverd met alles wat je nodig hebt om te genieten van een leven op het Franse platteland.

Het huis is licht en ruim en is gerenoveerd met veel kenmerken en veel kamers. De tuin is prachtig aangelegd met een vijver met Koi-karpers, een eigen bron en een pergola om onder de wijnstokken met een glas wijn te zitten.

Er is een aantal bijgebouwen voor de ganzen, kippen, varkens en eenden, een boomgaard en een groenten tuin. Omdat het terrein meer dan 1,3 hectare groot is, is er ook voldoende ruimte voor enkele paarden, ezels en geiten.
Het 10m x 4m zwembad is afgedekt door een glijdende abri en heeft een dek naast het betegelde gebied en zonne-douche plus pomphuis.
Het complete pakket om volledig zelfvoorzienend te zijn, maar slechts een paar minuten naar het dichtstbijzijnde dorp voor proviand.
Het pand ligt in een klein rustig gehucht en biedt een prachtig uitzicht op het omliggende platteland van Limousin.

Wanneer je het huis via de lounge binnenkomt, ben je onmiddellijk onder de indruk van de grootte. De houten balken en de boekenkasten die langs één muur lopen en zijn gemaakt van 200 jaar oude eikenhout geven meteen dat heerlijke franse gevoel.
Er is een houtgestookte open haard voor het gezellige zand 's winters' s nachts. Het huis is voorzien van centrale verwarming op olie.
Door naar de eetkamer en hier stijgt de speciaal gebouwde eiken trap naar de eerste verdieping. Nog steeds op de begane grond is de grote, goed uitgeruste keuken voorzien van met de hand gebouwde eenheden van eiken en essen. Er is een aparte wasruimte en een lobby die leidt naar een badkamer op de benedenverdieping.

Boven zijn er momenteel 3 slaapkamers, maar er is ruimte beschikbaar om meer te creëren met heel weinig kosten en moeite, waardoor je de kans krijgt om je eigen karakter aan deze plek te geven. De hoofdslaapkamer is ruim op 25m2 en heeft een eigen doucheruimte en een eigen aparte kleedkamer.

Buiten het huis zijn er een eigen garage en veel kleine bijgebouwen voor dieren en opslag. De tuin is liefdevol onderhouden en heeft honderden soorten planten en bloemen. De kleine vijver heeft koikarpers, er is een waterput en de pergola loopt door de wijnstokken. In totaal geeft 1,4 hectare ruimschoots ruimte voor alle plannen die u mogelijk heeft voor uw leven op het land.

De regio Limousin biedt genoeg te zien en te doen en er zijn altijd geweldige community-evenementen. De luchthaven van Limoges ligt op minder dan 45 minuten rijden

Lees meer... Show less...
 • Details

  Type Onroerend Goed
  Boerderijwoning
  Conditie
  Uitmuntend
  Klasseduiding
  Buitenplaats (NL)
  Extra info
  Grond 1-5 HA
  Grondoppervlak
  13.889 m²
  Woonoppervlak
  180 m²
 • Kamerinformatie

  Slaapkamers
  3
  Badkamers
  2
  Garage
  Vrijstaand
 • Speciale voorzieningen

  • Dubbele beglazing
  • Schuur
  • Breedband Internet
  • Zwembad